Blog içeriğimi asrizamanlar.tumblr.com adresine taşıdım... Buradaki kayıtları arşiv amacıyla saklıyorum.

6 Haziran 2008

Erdem Fora ve A Takımı kimdir, nedir?

Erdem Fora 31 yaşında. Vatani görevini Mardin´de sürdürüyor. Askerliğinin bitimine 85 gün kalmış. Şu an hava değişimi almış. Beşiktaş semtinden. A takımındaki arkadaşları "Beşiktaş tribünlerinin bundan sonraki söz sahibi Erdem Fora´dır. Tribünlerin beklediği kişidir kendisi" diyor. Erdem Fora bu liderliği üstlenmiş. O da diğer arkadaşları gibi aynı dili konuşuyor. "Bundan sonra tribünlerde güzellik olacak. Kavgalar‚ vurdular‚ kırdılar son bulacak. Bu güzellikleri hep beraber yaşatacağız" diye konuşuyor.
....

Özer´le birlikte çapraz sorguya alınan ve çelişkili ifadeler veren Hürriyet Karabal‚ ağabeyini 250 bin dolar ödeyerek Erdem Fora ´ya öldürttüğünü itiraf etti. Hürriyet Karabal´ın‚ cinayet şüphesinin üzerinde toplanmasını engellemek için adam yaralayıp cezaevine girdiği‚ bu sırada‚ tetikçi Fora´nın ise İbrahim Karabal´ı öldürdüğü belirlendi. Dedektifler‚ Hürriyet Karabal´ın mirasın tamamını henüz ele geçiremediğini‚ tüm mirası aldıktan sonra yurtdışına kaçmayı planladığını açıkladılar. Kiralık katil Fora aranıyor.
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1999/10/18/150866.asp
Erdem Fora (31)
Vatani görevini yapıyor
Semti Beşiktaş

Gökhan Karamehmet (31)
Kuyumcu
Semti Kurtuluş

Erhan Küçükçavdar (30)
Uluslararası lojistik firmasında çalışıyor
Semti Karagümrük

Ali Güney (30)
Fırın firması sahibi
Semti Tophane

Ahmet Topçu (30)
Spor tesisi işletmecisi
Semti Kuştepe

Gökhan Tatan (29)
İlaç firmasında mümessil
Semti Mecidiyeköy

2 yorum:

  1. heryes geride kalmıstır tribünler senlenip güsellesip kavgalar biticekse.bu adamlar yürüsün..

    YanıtlaSil
  2. bu tribünü yönetecek adamlar adam gibi adamlar hepsi bu işin üstesinden gelirler bizde allahın izniyle arkalarındayız pes etmek yok geri adım yok.tophane..

    YanıtlaSil

ekle