Blog içeriğimi asrizamanlar.tumblr.com adresine taşıdım... Buradaki kayıtları arşiv amacıyla saklıyorum.

27 Aralık 2008

Bir nevi taşındık



sevgili beni okuyan bir kaç kişi,

biliyorum, bu bu bloğu zaten birileri beni okuyor diye değil, bazı şeyleri ben unutmayayım, baktıkça bir nevi zamanın ruhuna bakayım gibi daha ulvi nedenlerle tutuyorum (bu konuda pek üretken olduğum da söylenemez ya o da ayrı bir dert)

Bu uğurda bir süredir http://asrizamanlar.tumblr.com/ diye bir internet oyuncağı kullanmaya başladım. Bu blogspot'un başkaca bir çeşidi. Çok kullanışlı ve pratik.. Benim şu sıralar aradığım şey buymuş meğer... (Aynısından yapmak o kadar kolay ki.. Tavsiye ederim.. )

Bir de artık interneti iş dışında neredeyse sadece http://www.feedly.com com vasıtasıyla takip ediyorum. Google Reader hesabımı kullanarak, onlarca siteyi ve bloğu rss feedlerinden rahatçe okuyabiliyorum, tek tuşla listemdeki bütün arkadaşlarımla paylaşabiliyorum, blog olarak girebiliyorum. sadece arkadaşlarımın paylaştığı nefis linkleri takip etsem bile eğlenebilirim (muhitim biraz geniştir de :) ) kendimi adeta misyoneri saydım, ondan anlatıyorum böyle uzun uzun.
kullanmayan kalmasın.! anlamayan varsa sorsun, söz sabırla anlatıcağım...

uzun lafın kısası,

olur da ilginizi çekerse, asri zamanlar'ın bendeki izlerini artık buradan takip edebilirsiniz: http://asrizamanlar.tumblr.com/

güneşli günler dilerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ekle